Xhamat


Dritaret ose dyert e prodhuara nga ne mund ta zgjedhni edhe modelin e xhamit që ju e preferoni, kemi mundësin me xham të thjeshtë termopan me 2,4x16x4 xhama si dhe mundësia tani e re në tregun tonë me 3 xhama ,4x12x4x12x4 si dhe mundësia edhe më e re  në tregun ton me xhamin LOWE  i cili ka një izolim më të avancuar për kursimet e energjisë për ngrohje  me shum se 30-40%me shum se termopanat e thjesh